Calcula el teu estalvi

No només ho diem nosaltres, està demostrat que la majoria de Pymes, llars i negocis estan pagant més del que realment haurien de pagar. El nostre equip de professionals garanteix la disminució del cost de la teva factura.

Auditoria Energètica

Sabies que la despesa energètica d'un negoci és un dels factors que influeixen que aquest sigui rendible o no? La nostra especialitat és analitzar l'estat de la teva contractació i trobar la millor solució energètica per a la teva empresa i ho fem gratuïtament.

A la llar

Reduir l'import de les teves factures de llum i gas és possible. Barney and Co està format per persones que, com tu, en la seva llar volen pagar només el que deuen, de manera justa i amb claredat.

Administrador de Finques

L'experiència i els nostres clients en el sector API ens han demostrat l'important i necessària que és una figura que pugui gestionar de manera dedicada i exclusiva el gran volum de tràmits administratius relacionats amb l'energia en aquest sector.

Treballa amb nosaltres

Si vols iniciar-te com a professional independent en el sector energètic com a assessor comercial, o bé vols potenciar el teu negoci oferint els nostres serveis com a distribuïdor, a Barney t'espera un gran futur i un creixement constant.

Clients

A Barney and Co, el motor que ens mou i la seva font principal d'energia és la confiança que els nostres clients han dipositat i segueixen dipositant en nosaltres perquè formem part del seu futur.